ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Töltött tarja másként

2010. június 20. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 6 szelet tarja, 6 db szikkadt zsemle, 6 db tojás, szeletelt bacon szalonna, 1 fej vöröshagyma, petrezselyemzöld, kevés gomba, zöldpaprika, majonéz, mustár, só, őrölt bors, fokhagymapor, (leveskocka)

Elkészítése:

A tarját a tepsibe helyezzük, sózzuk, megszórjuk kevés borssal, fokhagymaporral, majd alufóliával leborítjuk és puhára sütjük. Közben a zsemlét beáztatjuk és jól kinyomkodjuk.

A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a paprikát, gombát és a petrezselyemzöldet, ezzel is pirítjuk, a legvégén lehet egy leveskockát is elkeverni benne. Összekeverjük az áztatott zsemlével és a tojással, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

Ha a hús puha, kikeverünk majonézt, mustárt és fokhagymaport, annyit, amivel a hús tetejét megkenjük. Rásimítjuk a tölteléket, végül a szeletelt bacon szalonnával befedjük (ez el is maradhat) és készre sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr782095198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása