ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Magyaróvári csirkemell

2010. augusztus 25. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 4 kisebb csirkemell(filé), 8 szelet gépsonka, 8 szelet óvári sajt, 10 dkg gomba, 5 dkg vaj, olaj, só, őrölt bors

Elkészítése:

Lebőrözünk, kicsontozunk négy kisebb csirkemellet, és húsukból nyolc szeletet formázunk. Megsózzuk, megborsozzuk, és öt deka vajon mindkét felükön megsütjük, majd tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.

Apróra vágunk 10 deka gombát, és egy kevés olajon vagy vajon sóval, őrölt borssal addig pároljuk, amíg saját levét el nem főtte, majd a kisütött hússzeletekre terítjük. Mindegyikre 1-1 gépsonkaszeletet borítunk, erre pedig 1-1 nagyon vékony óvári sajtszelet kerül. A forró sütőbe toljuk, de csak addig sütjük, amíg a hús jól át nem melegedett, és a tetejére a sajt rá nem olvadt.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr812245990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása