ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Tarja pecsenye

2010. január 05. - Dyna 122

Hozzávalók: sertéstarja, füstölt szalonna, vöröshagyma, paradicsom, liszt, só, őrölt bors, pirospaprika, mustár, olaj

Elkészítése:

Tarjaszeleteket füstölt szalonnával megtűzdelünk, sózzuk, borsozzuk, mustárral, olajjal megkenjük, egy napig érleljük.

Az érlelés után a hússzeleteket paprikás lisztben megforgatjuk és kevés olajban pirosra sütjük. Tálaláskor zsírban sült hagymakarikákkal borítjuk, roston sütött paradicsomkörettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr722058335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.