ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Zöld burgonya

2010. január 12. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 75 dkg sóska, 50 dkg burgonya, vaj, tejföl, só, cukor

Elkészítése:

A friss, tisztított sóskát kevés vajon megpároljuk, majd a nyers, hámozott burgonyát belereszeljük, sóval, tejföllel, cukorral ízesítjük és együtt puhára főzzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr871996057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.