ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Bundás zsemle

2010. január 15. - Dyna 122

Hozzávalók: zsemle, tojás, tej, olaj, só

Elkészítése:

A zsemléket kb. 1 centis szeletekre (karikákra) vágjuk. Gyengén sózzuk, kevés tejjel meglocsoljuk, majd felvert tojásba mártjuk és forró olajban kisütjük. Önállóan, vagy főzelékekhez feltétként fogyasztjuk (pl. spenóthoz).

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr992004742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.