ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Sajtos tonhal

2010. február 12. - Dyna 122

Hozzávalók: fagyasztott tonhal (vagy más szálkamentes tengeri hal), liszt, tojás, reszelt sajt, só, olaj

Elkészítése:

A kiengedett halszeleteket megsózzuk, lisztbe, tojásba és reszelt sajtba bundázzuk, majd bő, forró olajban aranyszínűre sütjük.

Petrezselymes burgonyával és sajtmártással tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr901996126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.