ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Andalúziai burgonya

2010. március 12. - Dyna 122

Hozzávalók: héjában főtt burgonya, 3 dl tejföl, 1 kis tubus majonéz, 2 gerezd fokhagyma, só, őrölt bors, citromlé

Elkészítése:

3 deci tejfölből a majonézzel, sóval, őrölt borssal, citromlével és a zúzott fokhagymával mártást keverünk. A héjában megfőtt, hámozott és karikákra vágott burgonyát tálba rétegezzük és a mártással elkeverjük. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.

Tálaláskor finomra vágott metélőhagymával megszórjuk. Sültek mellé köretnek adjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr171997313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.