ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Birkapaprikás

2010. március 22. - Dyna 122
Hozzávalók: 2 kg csontos birkahús, 4 evőkanál őrölt édes pirospaprika, 1 evőkanál őrölt erős paprika, 60 dkg vöröshagyma
 
Elkészítése:
 
A húst, a fűszert, az apróra vágott hagymát bográcsba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy a húst ellepje. Ízlés szerint sózzuk, és lassú tűzön főzzük mindaddig, amíg a hús nem puhul meg. Ha a birka öreg volt, három óra főzés is kell ahhoz, hogy megpuhuljon.
 
A birkapaprikáshoz nem kell salátát felszolgálni, csupán friss fehér kenyeret és bort.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr981859671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.