ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Chiliben pácolt karaj

2010. március 22. - Dyna 122
Hozzávalók 4 személyre: 3 evőkanál frissen darált vagy 2 evőkanál szárított chilipaprika, 1 kanál só, 1 kanál őrölt kömény, 1 kanál őrölt bors, 3-4 evőkanál olaj, 1 evőkanál citromlé, 3-4 gerezd zúzott fokhagyma, 1 kg kb. 2 cm vastagra szeletelt karaj
 

Az ízesítő anyagokból pürét keverünk.

A húst klopfoljuk, és mindkét oldalán megkenjük a fűszerpürével.

Visszatesszük a hűtőbe legalább fél napra, majd a grillsütőn 15-30 perc alatt kisütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr271859720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.