ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Csőben sült sajtos hasábburgonya

2010. március 22. - Dyna 122
Hozzávalók 4 személyre: 1,5 kg burgonya, 4 tojás, 1 ek. liszt, 10 dkg reszelt sajt, 1 dl tej, 2 dl tejföl, só, 1 ek. olaj
 

Elkészítése:

A burgonyát meghámozzuk és hasábokra/cikkekre vágjuk.

Mély tűzálló tálat kikenünk az olajjal, beletesszük a hasábburgonyát és megsózzuk.

A tojások sárgáját elkeverjük a liszttel, a tejjel, a reszelt sajttal, megsózzuk, hozzáadjuk a tejfölt és a tojások fehérjéiből vert kemény habot.

Ráöntjük a burgonyára, és a forró sütőben kb. 15 percig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr241860626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.