ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Döner nyársak

2010. március 22. - Dyna 122
Hozzávalók: 1 padlizsán, 30 dkg marhahús, 3 ág koriander, csípős pirospaprika, 2 evőkanál olívaolaj, só, bors, 30 dkg sütni való kolbász

A padlizsánt megmossuk, megtisztítjuk, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, 5 percig állni hagyjuk és felkockázzuk.
 

A húst 2 centis darabokra vágjuk, a koriandert felaprítjuk.

A fűszereket az olajjal elkeverjük, és beleforgatjuk a húst.

A kolbász bőréből kiszedjük a húsát, majd golyókat formázunk belőle.

A húst, a golyókat és a padlizsánt felváltva a nyársra húzzuk, s 20 percig grillezzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr991859774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.