ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Keleti nyársak

2010. március 22. - Dyna 122
Hozzávalók: 12 sárgabarack, 1 evőkanál citromlé, 45 dkg bárányhús, 20 dkg mogyoróhagyma, 3 evőkanál olaj, só, bors, kömény

A barackot a citromlével meglocsoljuk.
 
A hagymát meghámozzuk, félbevágjuk, a hússal felváltva a nyársra tűzzük, fűszeres olajjal meglocsoljuk, és 20 percig grillezzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr131860105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.