ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Pácolt sertésszeletek

2010. március 22. - Dyna 122
Hozzávalók 4 személyre: 2 evőkanál olaj, 6-8 összezúzott borókabogyó, 2 gerezd zúzott fokhagyma, 3 dl almabor (vagy alacsony alkoholtartalmú vörösbor), só, bors, 1 kg 2 centiméteres darabokra szeletelt oldalas vagy karaj
 

Az alapanyagokat összekeverjük és a kiklopfolt oldalasra öntjük. Hűtőszekrényben legalább egy éjszakát állni hagyjuk.

Amikor sütjük a húst, közben locsolgassuk a páclével.

A sütési idő a parázs hőfokától függően 20-40 perc.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr921860247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.