ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Póréhagymás raguval töltött borda

2010. március 22. - Dyna 122
Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg sertésborda, 5 dkg császárszalonna, 10 dkg póréhagyma, 1 csokor petrezselyem, oregánó, 5 dkg reszelt sajt, 2 ek. olaj
 
Elkészítése:
 
A húst megmossuk, ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, amelyekbe éles késsel zsebet szúrunk. Kívül-belül sózzuk, borsozzuk.
 
A szalonnát apró kockára vágjuk. A pórét megtisztítjuk, felaprítjuk. A petrezselymet összevágjuk.
 
A póréhagymát, a sajtot elkeverjük a petrezselyemmel és az oregánóval, a húsba töltjük, a nyílást fogvájóval lezárjuk. A húst meglocsoljuk kevés olajjal, és rostlapon lassan megsütjük. (Figyeljünk, hogy a töltelék is süljön át!)
 
Tálaláskor a rézsútosan 2-3 darabba vágott bordákat krumplipürével és apróra vágott snidlinggel ízesített majonézzel kínáljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr571860308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.