ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Tejfölös hagyma

2010. március 22. - Dyna 122
A meghámozott hagymát vágd ujjnyi vastag karikákra.
 

A megolvasztott vajat keverd össze tejfellel, kevés liszttel, és ízesítsd fehér borssal, szerecsendió-virággal. Az így elkészült keveréket locsold rá a hagymakarikákra. Lefedett edényben óvatosan párold meg, majd pihentesd még néhány percig.

A pikáns köret héjában sült burgonyával is ízletes.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr651860919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.