ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Borókás pác

2010. március 23. - Dyna 122
Hozzávalók: 2 evőkanál borókabogyó, 1 kanál feketebors, 6-8 szem szegfűszeg, 3-4 db babérlevél, 1 kanál só, olaj
 

Az alapanyagokat összedaráljuk vagy mozsárban összetörjük, majd bedörzsöljük vele a húst, és olajjal pácoljuk.

Halakhoz, vörös húsokhoz és szárnyasokhoz illik.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr761862028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.