ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Fűszeres zöldomlett

2010. március 23. - Dyna 122

Hozzávalók: 6-8 tojás, 2 tisztított, felaprított póréhagyma, 4 felaprított mogyoróhagyma, 11 dkg megmosott, felvágott spenót, 3 evőkanál apróra vágott fűszernövény ízlés szerint: tárkony, koriander, metélőhagyma, turbolya, kapor stb., 1 evőkanál tört dió, só és feketebors

Melegítsd elő a sütőt 180 C-ra.

Verd fel a tojásokat egy nagy tálban, add hozzá a zöldségeket, a fűszereket és a diót. Ízesítsd kedved szerint, és alaposan keverd össze az egészet.

Vajazz ki egy nagy tűzálló tálat, és öntsd bele a keveréket. Fedd le, és 30 percig süsd. Ezután vedd le a fedőt, és süsd további 15 percig, amíg a teteje aranybarna nem lesz.

Hidegen is tálalhatod, ezért ha időt szeretnél spórolni, akár előre is elkészítheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr11862751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.