ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Kucsmagombamártás

2010. március 23. - Dyna 122
A finomra vágott vöröshagymát vajban üvegesre hevítjük, majd hozzáadjuk a gombát, amit petrezselyemzölddel, sóval, fehérborssal ízesítünk, s liszttel sűrítünk.Az alapanyagokat csontlével, tejszínnel és fehérborral felengedjük, majd kiforraljuk.
 

Az elkészült mártás főtt halakhoz, roston sült lazachoz vagy pulykamellhez ideális párosítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr951861948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.