ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Pác halakhoz

2010. március 23. - Dyna 122

A kifilézett halszeleteket csorgassuk meg olívaolajjal, majd szórjuk meg darált rózsa- vagy feketeborssal. Fűszerezzük friss vagy szárított kaporral, tehetünk rá halfűszerkeveréket is.

Ha vastagabb halat pácolunk, kenjük meg olívaolajjal, majd borsozás után borítsuk be a felületét fűszerlevelekkel. Nem csak finom lesz tőle, de a látványa is étvágygerjesztő.

Ehhez citromfüvet, petrezselyemlevelet, kaprot és bazsalikomot válasszunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr671862599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.