ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Zöldségkrémmel töltött sonka

2010. március 23. - Dyna 122
Hozzávalók: 12 szelet gépsonka, 20-25 dkg tök vagy patisszon, 10 dkg margarin, 2 evőkanál búzaliszt, 1 dl tejszín, 1 kiskanál zsálya vagy kakukkfű (ízlés szerint bazsalikom vagy provance-i fűszerkeverék), csipetnyi só, bors
 

Egy evőkanál margarinon megpirítjuk a tisztított, reszelt tököt, lisztszórással sűrítjük és tejszínnel öntjük fel. Addig főzzük, míg elválik az edény falától.

Kihűtjük, majd a maradék margarinnal és a sóval, borssal, fűszerekkel habosra keverjük.

A krémet a sonkába töltjük és feltekerjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr661862976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.