ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Lazac (Vágó István, Hal a tortán)

2010. március 27. - Dyna 122

A  lazac mindkét oldalát  vajjal vagy olivaolajjal jól bekenjük. Jénaiba vagy tepsibe fektetjük.

Utána mindkét oldalát halfűszerekkel meghintjük.

A tepsi aljára még egy kis olivát vagy vajat teszünk. Fóliával betakarjuk.

Sütőben 1 órán át, 150 fokon készítjük…

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr411872669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.