ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Sonkába tekert szűzérme alma és padlizsán ágyon, rizzsel (Tilla, Hal a tortán)

2010. március 28. - Dyna 122

Hozzávalók: 4 db szűzérme, 1 kg alma, 2 db padlizsán, 1 csomag friss zsálya, só, bors tetszés szerint, 15-20 dkg serrano sonka, fokhagyma

Elkészítés:

Az ujjnyi vastagságúra felszeletelt szűzérmét olivaolajban és a fűszerekben jól bepácoljuk és pár órát állni hagyjuk.

Miután állt, beletekerjük a sonkába és egy kivajazott tepsibe tesszük, amibe már beleszeltük a karikákra vágott almát és padlizsánt.

Ezt előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr191874422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.