ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Csülkös pacal (Vacsoracsata)

2010. március 30. - Dyna 122

Hozzávalók: 2 kg pacal, olaj, zsír, 80 dkg csülök (csontozott), babérlevél, bors, őrölt kömény, csípős pirospaprika, gulyáskrém, csípős paprikakrém (csípős pista)

A pacalt vágjuk nagyobb darabokra és tegyük fel a gázra, forró vízbe abálni. Rakjuk bele a babérlevelet, a köményt, egy egész borsot, sót, és fűszerezve abáljuk tovább.

Amikor már félig kész az abálás, tegyük fel egy lábasban a csülköt és főzzük pörköltösen. Majd helyezzük bele a pacalt és főzzük puhára. Ezután jobban fűszerezzük meg és rakjuk bele a csípős paprikát is, majd főzzük tovább még harminc percig.

A legvégén tegyük bele a krumplit és hagyjuk így is a gázon pár percig.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr861880518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.