ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Pasta a la morma (Liptai Claudia, Hal a tortán)

2010. március 30. - Dyna 122

Hozzávalók: 2 fej padlizsán, 1 doboz olasz tészta, penne, 0,5 liter bazsalikomos paradicsom sűrítmény, 20 dkg mozzarella, ízlés szerint fehérbors, chili, só

Elkészítés:

A kockákra vágott padlizsánt forró olajban kisütjük, és közben elkészítjük a paradicsomos szószt. Megdinszteljük a hagymát, és hozzáadjuk a 0,5 liter paradicsomot.

Mikor a padlizsán megsült, lecsöpögtetjük, és hozzákeverjük a paradicsomhoz.

1 doboz pennét kifőzünk, és összekeverjük a szósszal.

A végén a kockára vágott mozzarellát a tésztára rakjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr511880382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.