ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Roberto

2010. április 02. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 1 kg burgonya, 1 dl száraz fehérbor, 2 szál újhagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 erőleveskocka, 1 kis doboz paradicsompüré, sajt, 1 babérlevél, só, őrölt bors, zellerpor, vaj

Elkészítése:

A héjában megfőzött, majd megtisztított burgonyákat karikákra vágjuk és kivajazott tepsibe helyezzük és megsózzuk.

A fehérbort, a babérlevelet, a felkarikázott újhagymát, az összenyomott fokhagymát, az erőleveskockából készített 1 dl erőlevest, a paradicsompürét, sót, törött borsot és kevés zellerport állandó keverés mellett kb. 5 perc alatt átforraljuk.

A burgonyákra öntjük a mártást, reszelt sajttal meghintjük és meleg sütőben a sajt megolvadásáig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr672051113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.