ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Gesztenyemassza házilag

2010. április 03. - Dyna 122

A gesztenyét meghámozzuk, majd egy zománcozott (vagy hőálló) edénybe tesszük, felöntjük annyi tejjel, amennyi ellepi, és a sütőben puhára főzzük.

Még forrón összetörjük, majd eldolgozzuk vaníliás porcukorral és ízlés szerinti mennyiségű rummal.

A boltokban kapható gesztenyemasszával hasonlóan használhatjuk fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr841891820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.