ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Májkrémes töltött burgonya

2010. április 04. - Dyna 122
Hozzávalók 4 személyre: 1 kg krumpli, 2 doboz májkrémkonzerv, 2 tojás, 2 dl tejföl, 2 ek. margarin, só, 1 csokor petrezselyemzöld
 
Elkészítése:
 
A lehetőleg egyforma nagyságú krumplikat sós vízben héjában megfőzzük.
 
Ha megfőtt, megtisztítjuk, félbevágjuk és közepüket kiskanállal kivájjuk.
 
A kivájt részt elkeverjük a májkrémmel, a tojásokkal, a felaprított petrezselyemzölddel, megsózzuk és megtöltjük a krumplikat.
 
Margarinnal kikent tűzálló tálba rakjuk, és az olvasztott margarinnal elkevert tejföllel megöntözve a sütőben átsütjük.
 
Csemegeuborkával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr71894086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.