ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Uborkás lazacragu

2010. április 04. - Dyna 122
Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg lazacfilé, 2 evőkanál citromlé, só, bors, 2 kígyóuborka, 2 vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, 1 evőkanál liszt, 3 dl zöldségleves, 1,5 dl tejszín, 1 csokor kapor
 
A halat összedaraboljuk, és citromlével, sóval, borssal fűszerezzük.
 
Meghámozzuk és felszeleteljük az uborkát, a hagymát hámozás után kockákra vágjuk.
 
Serpenyőben olvasztott vajon a hagymát üvegesre pároljuk, hozzáadjuk az uborkát, majd lefedve pároljuk, és liszttel meghintve megpirítjuk.
 
Meglocsoljuk a zöldséglevessel és a tejszínnel, majd fedő nélkül főzzük.
 
Hozzáadjuk a halat és 5 percig főzzük.
 
A kaprot összeaprítjuk és a raguba keverjük, végül sóval és borssal ízesítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr951893455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.