ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Vaníliapuding karamell réteggel (Kinter Oszkár, Vacsoracsata)

2010. április 09. - Dyna 122

Hozzávalók: 5 db tojássárgája, 10 dkg cukor (+ extra a tetejére), fél dl tej, 5 dl tejszín, 2 db vaníliarúd

Tegyük a tojások sárgáját egy keverőtálba, adjuk hozzá a cukrot, a vanília kikapart magjait, a tejet és a tejszínt. Keverjük jól össze, hogy a cukor elolvadjon, majd töltsük teás csészékbe vagy pudingformákba.

Helyezzük vízzel feltöltött tepsibe és tegyük előmelegített sütőbe, majd 140-150 fokon 30-35 percig gőzöljük.

Ha elkészült, vegyük ki a sütőből és hagyjuk a tepsiben kihűlni.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr791906624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.