ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Kefires tökfőzelék

2010. április 13. - Dyna 122

Hozzávalók 1 személyre: 20 dkg fagyasztott gyalult tök, 1,5 dkg liszt, 0,5 dl kefir, 1 tk. finomra vágott kapor, citromlé, só

Elkészítése:

A tököt 2 deci vízzel felforraljuk, megsózzuk, a kaporral megszórjuk, majd a kefirrel és a liszttel behabarjuk és összeforraljuk. Ízlés szerint citromlével savanyítjuk, és egy késhegynyi édesítőport adunk hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr941999410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.