ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Töltött kellevél

2010. április 18. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 8 db kellevél, 25 dkg barnarizs, piros húsú paprika, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg gomba, só, tejföl

Elkészítése:

A rizst párold meg. A kelleveleket forrásban lévő vízben főzd két percig, majd vedd ki.

A hagymát kevés vízben párold meg, add hozzá a főtt rizst, az apró kockákra vágott paprikát és gombát, és párold tovább.

Sóval ízesítsd, majd a kelleveleket külön-külön töltsd meg ezzel a töltelékkel, és cérnával kösd össze.

Rakd kikent tűzálló tálba, és forró sütőben süsd át. Tejföllel tálald.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr551930978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.