ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Athéni gomba

2010. április 19. - Dyna 122

Hozzávalók 1 személyre: 5 db nagyobb gombafej, só, bors, vaj, tálaláshoz: ketchup vagy kapormártás

Elkészítése:

Személyenként 5 db nagyobb, tisztított gombafejet megsózunk és borssal ízesítünk. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és kb. 2 órát állni hagyjuk.

Ezután teflonserpenyőben szép pirosra sütjük. Kapormártással vagy ketchuppal tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr901934566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.