ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Tésztával töltött padlizsán

2010. április 19. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 2 db padlizsán, 1 dl tejföl, 1 tojás, 2 ek. márványsajt, 2 ek. cérnametélt, 1 ek. olaj, 1 gerezd fokhagyma, só, bors

Elkészítése:

A padlizsán végeit vágd le, majd hosszában vágd ketté, a vágott felületet jól sózd be, majd legalább negyedóráig hagyd állni. Ekkor itasd le róla a nedvességet, a belét kapard ki, majd aprítsd fel.

A cérnametéltet törd apróra, majd sós vízben főzd meg, szűrd le. A főtt tésztát keverd össze a felvert tojással, reszelt sajttal és a zúzott fokhagymával, majd ízesítsd sóval, borssal. Keverd bele a padlizsán belét, és jó púposan töltsd bele a kivájt padlizsánba a tölteléket. Előmelegített sütőben, közepes hőfokon süsd meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr971934104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.