ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Amerikai ananászsaláta

2010. április 20. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 1/2 üveg marinált paprika (vagy mexikói saláta), 1 ananászkonzerv (kb. 50 dkg-os), 1/2 üveg gyöngyhagyma, 2 dl cukrozatlan tejszín, 1 kis tubus majonéz, fejes saláta, petrezselyem

Elkészítése:

A leszűrt, csíkokra vágott marinált paprikát (vagy mexikói salátát) összekeverjük a szintén leszűrt ananászkonzervvel és a gyöngyhagymával.

A tejszínt habbá verjük, a majonézzel összekeverjük, és ezt öntjük a salátára. Fejessaláta-levelekkel bélelt tálba töltjük, és a tetejére egy csokor összevagdalt petrezselymet hintünk, azonnal tálaljuk.



Ha maradék, csíkokra vágott sült csirkét vagy pulykát is keverünk közé, akkor kiadós hideg fogást tálalhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr821937400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.