ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Tűzdelt vagdalthús konzervből

2010. április 25. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 2 kis doboz vagdalthúskonzerv, 2 dl tej, 2 tojás, 1 szikkadt zsemle, 10 dkg füstölt szalonna, 1 csomó petrezselyemzöld, 1 kis fej vöröshagyma, só, őrölt bors, zsír

Elkészítése:

A vagdalthúskonzerveket elkeverjük a tejben áztatott és kinyomkodott zsemlével, a két tojással, az apróra vágott vöröshagymával és petrezselyemzölddel, majd sóval, borssal ízesítjük. Jól összedolgozzuk, és henger alakúra formázva kizsírozott tepsibe tesszük.

A füstölt szalonnából vékony csíkokat vágunk, és a hústekercsekbe tűzdeljük. Egy-két kanál vizet aláöntve előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük, tetejét saját levével locsolgatva.

Párolt zöldborsókörettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr311949975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.