ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Vadas malacleves

2010. május 15. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg malachús, 1 szál sárgarépa, fél darab zellergumó, 2 ek. mustár, 1 db citrom, 1,5 dl tejföl, 1 ek. liszt, olaj, kapribogyó, babérlevél, őrölt bors, só

Elkészítése:

A póréhagymát vágjuk félbe, majd karikázzuk fel, és kevés olajban fonnyasszuk meg. Szórjuk rá a kockákra vágott malachúst, sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a mustárt, és pirítsuk meg. Öntsük fel vízzel, ízesítsük babérral, majd amikor a hús már félig puha, szórjuk bele a csíkokra vágott zöldségeket is. Főzzük puhára, majd tejfölös habarással sűrítsük be.

Tálalásnál citromkarikát és kapribogyót tehetünk hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr792004670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.