ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Olasz sajtleves

2010. május 17. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 1 l húsleves (kockából), 5 dkg vaj, 2 ek. liszt, parmezán sajt, mozzarella sajt, 1 pohár tejföl, só, őrölt bors, (petrezselyemzöld)

Elkészítése:

Készítsünk egy liter vízből húsleveskocka hozzáadásával húslevest, amelyet rántsunk be. A rántást kevés vajból a liszt hozzáadásával készítsük, ízesítsük sóval, borssal, majd öntsük a húslevesbe és folyamatos keverés mellett csomómentesen sűrítsük be. Vegyük le a tűzről és tegyük bele a tejfölt és a reszelt sajtot (többfélét is lehet). Mikor a sajt már jól megolvadt, tálalhatjuk is.

A tetejére díszítésként aprított petrezselyemzöldet szórhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr132009589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.