ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Párizsi kelkáposzta

2010. május 24. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 80 dkg kelkáposzta, 3 tojás, 1 bögre liszt, 1,5 dl tej, só, olaj

Elkészítése:

A kelkáposztát megmossuk, torzsáját kivágjuk, nyolc darabra vágjuk és kuktában (betéttel) 1,5 dl sós vízben megpároljuk.

A lisztből, tojásból és tejből sűrű palacsintatésztát keverünk és megsózzuk. A félpuha kelt lecsöpögtetjük, lisztbe majd a palacsintatésztában mártjuk, és forró olajban megsütjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr472026949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.