ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Húsos paraj

2010. június 03. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 30 dkg sertéscomb, 1 közepes fej vöröshagyma, 1 csomag mirelit parajkrém, 1 dl tej, 1/2 citrom, 1 ek. liszt, 2 ek. olaj, só, őrölt bors

Elkészítése:

A húst megmossuk, kis kockákra vágjuk, és az apróra vágott hagymával együtt olajban puhára pároljuk. (Szükség szerint kevés vizet is önthetünk alá.)

A felengedett parajt 1 dl tejjel, sóval, törött borssal ízesítve sűrűre főzzük.

A megpuhult és zsírjára lesütött húst meghintjük 1 kanál liszttel, pár percig még pirítjuk, majd 2-3 evőkanál vizet öntve rá felforraljuk. A húst tűzálló tál közepére halmozzuk, ráöntjük a hús mártását, köré rakjuk a parajpürét, és a sütőben 10-15 percig sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr652053276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.