ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Sárgarépa-káposzta saláta

2010. június 05. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 1 db fejes káposzta (kb. 80 dkg), 25 dkg reszelt sárgarépa, ecet, cukor, 1 ek. olaj, köménymag, só

Elkészítése:

A fejes káposztát megtisztítjuk, a torzsáját kivágjuk, megmossuk, legyaluljuk. Annyi vizet forralunk, hogy a káposztát ellepje, megsózzuk, és ha kihűlt, leöntjük róla a vizet. Belekeverünk egy kanál olajat.

Tálban elkészítjük a salátalevet ecetből, sóból, köménymagból, cukorból. Ebben a lében jól összekeverjük a káposztát és a sárgarépát. Hűtőszekrényben érleljük, majd sült kolbásszal tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr562058324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.