ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Kolbászkrém

2010. június 10. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 15 dkg lecsókolbász, 5 dkg füstölt gyulai kolbász, 2 db tojás,
5 dkg margarin, 1 kk. mustár

Elkészítése:

A kolbászok bőrét lehúzzuk, majd a keményre főtt tojásokkal együtt kétszer-háromszor átdaráljuk. A krémhez hozzáadjuk a margarint és a mustárt. Kenyérre kenve, uborkával díszítve adjuk asztalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr292071234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.