ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Rumos meggy

2010. június 22. - Dyna 122

Hozzávalók: meggy, cukor, rum

Elkészítése:

A szép nagy, lecsumázott, megmosott meggyszemeket háromdecis üvegekbe töltjük, és mindegyikre 10-10 deka kristálycukrot meg 1/2-1/2 deci rumot öntünk. Azonnal lekötve a végleges helyére rakjuk: 1-2 hét múlva levet enged, ami majd ellepi.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr262100849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.