ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Erdészburgonya

2010. június 24. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 4 nagy burgonya, 40 dkg gomba, 20 dkg füstölt szalonna, 1 fej vöröshagyma, só, őrölt bors, petrezselyemzöld, (főtt tojás)

Elkészítése:

Húsz dkg kockákra vágott füstölt szalonnát zsírjára pirítunk és ebben megfonnyasztunk 1 fej finomra vágott vöröshagymát. Hozzáadunk személyenként egy nagyobb, tisztított és kis kockákra vágott burgonyát. Kevés vizet aláöntve félpuhára pároljuk, majd hozzáadjuk a kis kockákra vágott 40 dkg gombát. Sóval, törött borssal, finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük és fedő alatt készre pároljuk. Egyéni ízlés szerint főtt tojás kockákkal is dúsíthatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr632106895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.