ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Meggyhús

2010. június 24. - Dyna 122

Hozzávalók: meggy, kristálycukor, rum

Elkészítése:

Az ütött-kopott, túlérett, de még ép meggyszemeket megmossuk, kimagozzuk, és kristálycukorral rétegezve 1-2 literes üvegekbe töltjük. A tetejére vastagon cukor kerül, és arra 1-1 evőkanál rumot öntünk. Az üvegek szájára kistányért fektetve 10 napig védett, napos helyen tartjuk, csak utána kötjük le.

Télen pecsenyéhez remek köret.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr222106911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.