ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Bajor rántott hús

2010. június 25. - Dyna 122

Hozzávalók 4 személyre: 8 szelet rövidkaraj, 8 db főzőkolbász, liszt, tojás, zsemlemorzsa, só, olaj

Elkészítése:

8 kisebb szelet rövidkarajt kicsontozunk, és vékonyra kiverünk. Mindegyik szelet húst egy-egy darab főzőkolbász köré tekerjük, megtűzzük és megsózzuk. Lisztben felvert tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk, és bő, forró olajban ropogós pirosra kisütjük. Főzelék, vagy burgonya és saláta a körítése.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr362109884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.