ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Marschall máj

2010. július 10. - Dyna 122

Hozzávalók: sertésmáj, füstölt szalonna, liszt, só, pirospaprika

Elkészítése:

Szeletekre vágjuk a füstölt szalonnát, majd serpenyőben néhány percig sütjük. Közben a megtisztított sertésmájat szintén szeletekre vágjuk, kissé kiveregetjük és nagyon kevés lisztbe forgatjuk. A közepét kicsit bevágjuk, hogy sütésnél ne ugorjon össze. Ezután a szalonnaszeleteket kivesszük a zsírból, beletesszük a májat, és nagy lángon hirtelen megsütjük.

Tálaláskor a májakra helyezzük a kisült szalonnaszeleteket. Megsózzuk, meghintjük pirospaprikával és meglocsoljuk a pecsenyelével.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr212142893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása