ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Őszibarackos melba kehely

2010. július 10. - Dyna 122

Hozzávalók 4-5 személyre: 1 doboz vaníliás jégkrém vagy fagyi, 4-5 hámozott, felezett puha őszibarack (vagy befőtt), 2-3 ek. málnalé, 5 dkg szeletelt mandula, tejszínhab

Elkészítése:

Az őszibarackot felhasználásig hideg helyen tároljuk. A jégkrémet fagyiskelyhekbe adagoljuk és ráhelyezzük a felezett őszibarackot. Meglocsoljuk málnalével, tejszínhabbal és szeletelt mandulával díszítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr822142946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.