ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Indiai vese

2010. július 30. - Dyna 122

Hozzávalók: sertésvese, vaj, só, curry

Elkészítése:

Jól megmosott és tisztított sertésveséket felszeletelünk. Előmelegített vajban puhára sütjük, tálaláskor megsózzuk és curryvel meghintjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr392189366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.