ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Mi szem-szájnak ingere...

Zöldbab télire

2010. szeptember 11. - Dyna 122

Hozzávalók: zsenge vajbab, só

Elkészítése:

Az őszi, zsenge vajbabot megtisztítjuk, és egészben vagy feldarabolva - ahogy télen majd szükségünk lesz rá -, sós vízben félpuhára főzzük.

Üvegekbe rakjuk, a levét ráöntjük, és lekötve, vizes ruhával leborítva 30 percig gőzöljük.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr252509121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása