ÍZVILÁG RECEPTGYŰJTEMÉNY

Mi szem-szájnak ingere...

Pármai sonka

2010. szeptember 20. - Dyna 122

Hozzávalók: füstölt sonka, tej, sajt, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítése:

Kb. fél cm vastag füstölt sonka szeleteket 30 percig kevés tejben áztatunk. Ezután lisztbe, felvert tojásba és reszelt sajttal elkevert zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban kisütjük.

Paradicsomos makarónival tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://receptgyujtemenyem.blog.hu/api/trackback/id/tr782362188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.